Op naar een innovatief en succesvol 2021

Het afgelopen jaar was roerig. Een wereldwijde pandemie bracht de complete samenleving en bedrijvigheid tot stilstand. Ook voor Pin Oak en haar medewerkers had dit forse consequenties. Overstappen naar thuiswerken, vaak in opdracht van klanten. Samenwerken met collega’s en counterparts bij de klanten combineren. Ondanks het feit dat de wereld stilstond, hebben we ons uiterste best gedaan om onze klanten ‘in beweging’ te houden.

Niet de minste projecten zijn in de afgelopen maanden – grotendeels vanuit huis – door onze teamleden afgerond. Zo waren we actief bij corporaties en institutionele beleggers die we hebben ondersteund met software-implementaties en upgrades, vervulden we op interim basis rollen bij vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars en adviseerden we kleine beleggers over de haalbaarheid van voorgenomen investeringen.

2021 staat nog maar net in de steigers en trapt af in lastige omstandigheden. Echter, wij hebben er zin in. We starten het jaar met nieuw bloed in ons team en zijn tot op het bot gemotiveerd om onze klanten ook dit jaar een stap verder te helpen.

Neem voor ondersteuning op het gebied van o.a. finance, controlling, projectmanagement, implementatie voor taxatie-management software, vastgoedsturing en marktwaarderingsvraagstukken vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast helpen we u ook graag met haalbaarheidsanalyses voor investeringen. We gaan graag met u in gesprek!

Voor al onze klanten en relaties: een gezond en succesvol 2021 gewenst!