Pin Oak Groep is uw specialist in vastgoed.
Dagelijks zetten wij ons in om vastgoedorganisaties te ondersteunen.
Vanuit onze drie sublabels delen we voortdurend onze kennis en expertise. Zo helpen we onze klanten steeds een stap vooruit.

Sublabels

Pin Oak Services

210128_PinOak_Afbeeldingen_PinOak

Pin Oak Services richt zich op consultancy in de vastgoedbranche. Wij ondersteunen vastgoedorganisaties door innovatieve software toe te passen of te implementeren. Dit combineren we met het ontzorgen van klanten bij essentiële zaken en bedrijfsprocessen zoals het op orde brengen van datakwaliteit. Ook voeren wij administraties voor klanten, maken we haalbaarheidsanalyses voor projecten en stellen we (fonds)budgetten op.
Onze specialisten, waaronder business controllers, financial controllers, projectmanagers, implementatiespecialisten, business consultants en finance managers, ondersteunen klanten bij hun complexe vraagstukken.

Lees meer

Plus Taxaties

Logo PT voor website

Plus Taxaties is specialist in het taxeren van beleggings- en bedrijfsobjecten, erfpacht, maatschappelijk vastgoed, zorgvastgoed en specifieke vastgoedobjecten door heel Nederland. Wij hebben landelijke dekking en lokale expertise vanuit onze kantoren in Amsterdam en Den Haag. Onze werkwijze is in de basis gestandaardiseerd. Per taxatieopdracht bekijken we samen met onze klanten in welke mate ons stappenplan aansluit bij de vraag. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit voor onze klanten vormt daarbij de basis. Met het gebruik van innovatieve software en een groot aantal referentiedatabases zijn we in staat om mee te draaien in de eredivisie van het taxeren. Niet voor niets is Plus Taxaties het jongste lid van StiVAD.

Lees meer

BCP Bouw

210128_PinOak_Afbeeldingen_BCP

BCP Bouw is hét aannemersbedrijf in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. BCP Bouw is sterk verbonden met de regio. Wij zijn actief in het gehele bouwsegment, van woning- en scholenbouw tot renovatie en onderhoud. Onze klanten zijn particulieren of bevinden zich in de bedrijfs- overheids- of industriële sector. Voortdurend zetten we onze kennis en expertise in om bedrijfsprocessen innovatiever aan te pakken en te bouwen aan duurzame en innovatieve panden. Gebouwen die klaar zijn voor de toekomst.

Lees meer