Sorry for the inconvenience, the English webpage is currently under maintenance…

Pin Oak ondersteunt vastgoedorganisaties. Dat doen we door het toepassen van- of implementeren van innovatieve software in combinatie met basale zaken als het op orde brengen van datakwaliteit.

Ook ondersteunen wij onze klanten door de inzet van interim-medewerkers. Wij leveren o.a. business controllers, financial controllers, projectmanagers, implementatiespecialisten, business consultants en finance managers.

Onze klanten vooruit helpen, dat is waar het bij Pin Oak om draait. Elke dag weer.

building

Services

Institutional Fund Investors

23

De huidige markt vraagt veel van fondsaanbieders op het gebied van compliance en governance. Het 'in-control zijn' is een absoluut vereiste om kapitaal aan te kunnen trekken of om beleggers binnenboord te kunnen houden. Pin Oak heeft ruime ervaring op het gebied van controlling, reporting, AIFMD-regelgeving en asset management. Pin Oak helpt om deze processen met elkaar te verbinden.

Read More

Housing Corporation

20

Corporaties worden geconfronteerd met wet- en regelgeving die zich in hoog tempo vernieuwt en daarnaast wordt het toezicht geĆÆntensiveerd. Verduurzaming, marktwaarde waardering en scheiden DAEB / niet-DAEB zijn slechts voorbeelden van actuele thema's. Pin Oak helpt corporaties om zich staande te houden in de veranderende wereld.

Read More

Private Fund Investors

14

Inrichten van een goede rapportagestructuur, het opzetten van participantenadministratie en invulling geven aan eisen vanuit toezichthouders AFM/DNB. Er komt meer kijken bij het oprichten/managen van een beleggingsfonds dan grofweg tien jaar geleden. Pin Oak ondersteunt aanbieders van particuliere fondsen, zodat zij zich kunnen focussen op hun commerciƫle trajecten.

Read More