Event

Dag van de Vastgoedwaardering 2017

Het is al weer de vierde editie van de Dag van de Vastgoedwaardering. Het programma van deze dag biedt breed inzicht in de ontwikkelingen binnen het taxatievak. Wat zijn de trends op het gebied van taxeren en verslaglegging? Wat betekenen deze trends voor het werk van de taxateur en de accountant en hoe komen deze twee werelden samen? U krijgt voorbeelden van niche taxaties en advies over hoe je als taxateur om moet gaan met de nieuwe erfpachtregelingen in Amsterdam.
 
Andere onderwerpen die deze dag aan de orde komen zijn bijvoorbeeld aansprakelijkheid en de rol van ICT. Waarvoor is de taxateur aansprakelijk en waarvoor is de opdrachtgever zelf verantwoordelijk/aansprakelijk? Wat staat taxateurs te wachten op het gebied van ICT en innovatie? Kortom, welke toekomst heeft het vak van taxeren?
 
Uiteraard gaat deze dag op veel meer belangrijke zaken in. Zo wordt u bijgepraat over de nieuwe standaard van IFRS16 die grote impact zal hebben op jaarrekeningen en het versterken van de rol van taxateurs binnen de transitie naar bijna-energieneutrale gebouwen.