Event

Business Meeting: heruitvinding van het vak van makelaar en taxateur?

Modelmatig taxeren en modelmatig de transactieprijs bepalen. Huurcontracten vastleggen in blockchain. Woningverkopen geheel online. Oprukkende digitalisering. Steeds verder ontwikkelde algoritmes, met als output: leegwaarde, markthuur en marktwaarde verhuurde staat. Met welke snelheid gaat deze verandering? Wat is de impact? Wat zijn de beperkingen?

Is over een paar jaar de rol van makelaars en taxateurs fundamenteel veranderd? Welke expertise en competenties zijn straks nodig? Moeten makelaars en taxateurs hun business opnieuw uitvinden, zoals zoveel beroepen zich vandaag de dag opnieuw moeten uitvinden? Zijn ze straks ├╝berhaupt nog nodig? En zo ja, hoeveel kunnen er dan nog een boterham verdienen? Of is er slechts sprake van een verschuiving?

Luister naar wat experts daarover te zeggen hebben, en discussieer deze middag met hen over de toekomst. Doorbreek het navelstaren dat zo vaak voorkomt in dit vak. In de stedelijke gebieden van de VS is de rol van de makelaar en taxateur al totaal veranderd. Het is een kwestie van tijd voor dat hier ook het geval is. Belangrijke vraag: hoe blijf je je dan onderscheiden?

Inschrijven voor het evenement kan hier.