Interim Finance Director Projectontwikkeling

Naam
Snippe Projecten
Datum
Locatie
Diemen en Hoofddorp
Doelgroep
Projectontwikkelaar

De projectontwikkelaars Snippe Projecten en IC Netherlands hebben hun krachten gebundeld en werken samen aan één van de grootste herontwikkelingen uit de Nederlandse geschiedenis. Op bedrijventerrein Beukenhorst-West in Hoofddorp is een groot aantal kantoorpanden aangekocht welke zullen worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

Het project, Hyde Park genoemd, omvat ruim 2.500 woningen en daarnaast zullen commerciële ruimtes, horeca en parkeergelegenheden worden gecreëerd. Dit alles in de directe nabijheid van Amsterdam, Schiphol en goede verbindingen met de andere grote steden. Een uitstekende bouwkwaliteit, hoogstaande architectuur en veel aandacht voor landschapsinrichting kenmerken Hyde Park.

Nadat Pin Oak de tweede helft van 2016 reeds succesvol IC Netherlands heeft ondersteund bij de inrichting van haar (financiële-) organisatie, levert zij nu de Finance Director voor het project Hyde Park. Sinds april 2017 is deze verantwoordelijk voor de inrichting van de projectadministratie, projectbewaking en de financiering van het project.